+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Duomenų apsauga

Duomenų apsauga

Kad apsaugotumėte savo vertingus verslo duomenis ir informaciją nuo piktnaudžiavimo ar praradimo, siūlome pasinaudoti mūsų sertifikuotais saugumo sprendimais. Mūsų aukštos kvalifikacijos IT ekspertai užtikrins, kad gaminiai tiksliai atitiktų Jūsų įmonės reikalavimus.

Content Sveikatos priežiūros prekės 1 (1)

Asmens duomenų tvarkymas pagal Jungheinrich skaitmeninę programą

Jungheinrich grupė siūlo skaitmeninius savo gaminius šiuolaikiniams pramoniniams sunkvežimiams ir kitoms intralogistikos sistemoms bei medžiagų tvarkymo technologijoms. Naudojant skaitmeninius "Jungheinrich" gaminius, yra tvarkomi neasmeniniai mašinos duomenys ir asmens duomenys. Jei „Jungheinrich“ tvarko asmens duomenis kliento vardu, „Jungheinrich“ ir klientas yra sudarę skaitmeninių „Jungheinrich“ gaminių duomenų tvarkymo sutartį.

Teikiami skaitmeniniai Jungheinrich produktai yra reguliariai pritaikomi ir atnaujinami pagal naujus techninius ir teisinius reikalavimus. Dėl to gali pasikeisti asmens duomenų kategorijos ir duomenų subjektų kategorijos, tvarkomos individualiuose „Digital Jungheinrich“ produktuose.

Šiame puslapyje rasite dabartinę tvarkomų asmens duomenų kategorijų apžvalgą (žr. 1 punktą), taip pat duomenų subjektų kategorijas (žr. 2 punktą).

Dėl individualaus pasiūlymo kreipkitės į mus! 

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Telefonas

+370 52322246

Susisiekite

Ar turite klausimų?