+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage_menschenrechte
PASAULINĖ ATSAKOMYBĖ

Žmogaus teisės

Esame šeimos įmonė, ir vertybėmis pagrįsti veiksmai yra mūsų verslo kultūros dalis. Tikimės, kad mūsų darbuotojai, klientai ir verslo partneriai visame pasaulyje veiks atsakingai, tvariai ir laikydamiesi įstatymų nuostatų.

„Jungheinrich“ įsipareigojusi gerbti žmogaus teises. Žmogaus teisių deramo laikymosi priemonių įsipareigojimai yra integruoti į mūsų verslo procesus tiek įmonėse, tiek tiekimo grandinėse. Apibrėždami savo įsipareigojimus, vadovaujamės tarptautinėmis gairėmis ir standartais, pvz., Visuotine žmogaus teisių deklaracija, Jungtinių Tautų pagrindiniais verslo ir žmogaus teisių principais, EBPO rekomendacijomis daugiašalėms įmonėms, taip pat Tarptautinės darbo organizacijos (TDO) pagrindiniais principais ir teisėmis. Vadovaudamasi šiomis gairėmis, „Jungheinrich“ įpareigoja savo darbuotojus, klientus ir verslo partnerius visame pasaulyje elgtis atsakingai, etiškai ir laikantis teisės aktų reikalavimų.

Savo pagrindinę poziciją ir vertybes nustatėme Žmogaus teisių ir darbuotojų sveikatos ir saugos kodekse, o informaciją apie įmonės deramo laikymosi priemonių įsipareigojimus pateikiame Pagarbos žmogaus teisėms principų deklaracijoje. Savo tiekėjams sukūrėme Tiekėjų kodeksą, kuriame nurodyti mūsų reikalavimai ir mūsų vertybių supratimas. Tiekėjų kodeksas yra mūsų tvaraus tiekimo grandinės valdymo dalis: skaidrumas ir atsakomybė mūsų tiekimo grandinėje.

Skundus ar informaciją dėl galimų ar faktinių žmogaus teisių pažeidimų galima pateikti anonimiškai per vadinamąjį „OpenLine“ portalą arba tiesiogiai Įmonės atitikties, audito ir duomenų apsaugos skyriui telefonu ir el. paštu: Atitiktis ar „OpenLine“

Ar turite klausimų?