+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
„ERD 220i“ pelnė „IFOY“ apdovanojimą

„Jungheinrich“ „ERD 220i“ pelnė „IFOY“ apdovanojimą

ERD 220i elektrinis padėklų vežimėlis laimėjo „IFOY“: „2022 m specialiosios paskirties transporto priemonė“ apdovanojimą

Vertinimo komisija: nauji standartai saugiam, apsaugotam ir kompaktiškam elektrinio padėklų vežimėliui

Apdovanojimas patvirtina Jungheinrich, kaip inovacijų lyderės, poziciją

„Jungheinrich“ „ERD 220i“ vakar vakare Miunchene (Vokietija) pelnė „IFOY“ apdovanojimą. Šis elektrinis padėklų vežimėlis padarė įspūdį vertinimo komisijai savo kompaktiškumu, saugumu bei ergonomiška konstrukcija ir sėkmingai sutriuškino varžovus „Specialiosios paskirties transporto priemonių“ kategorijoje. „IFOY“ jau antrasis „ERD 220i“ pelnytas apdovanojimas – 2021 m. jis buvo pripažintas „Geriausiu iš geriausiųjų“ ir pelnė Raudonojo taško dizaino apdovanojimą.


Tarptautinė vertinimo komisija „Jungheinrich“ „ERD 220i“ padėklų vežimėlį pripažino geriausiu naujai pagamintu įrenginiu šiame rinkos segmente. „Darbo metu naudojant padėklų vežimėlį nebereikia ieškoti kompromisų tarp saugumo, kompaktiškumo ir ergonomikos. „Jungheinrich“ naujuoju „ERD 220i“ nustato naujus saugaus, optimaliai apsaugoto ir kartu itin kompaktiško elektrinio padėklų vežimėlio standartus. Veikimo charakteristikos yra aukščiausios klasės ir gali be vargo varžytis su konkurentais.“

Christian Erlach, „Jungheinrich“ pardavimų valdymo valdybos nariui, šis apdovanojimas patvirtina „Jungheinrich“ stiprybę inovacijų srityje: „ERD 220i“ suteiktas „IFOY“ apdovanojimas – didžiulė mūsų darbo patvirtinimo sėkmė. „Jungheinrich“ krautuvai yra tinkamas atsakas į ateities sandėlio reikalavimus. Su šiuo savo įvaizdžiu mes kuriame inovacijas. „IFOY“ apdovanojimas yra puikus įrodymas ir didelė paskata mūsų komandai, ir aš tuo itin didžiuojuosi.“

Kompaktiškumo, saugumo ir ergonomikos trejybė

Vietoj tarp platformos ir šakių sumontuoto didelio akumuliatoriaus, kaip buvo anksčiau, „Jungheinrich“ ERD 220i“ turi du kompaktiškus, į vežimėlio važiuoklę įmontuotus ličio jonų akumuliatoriaus modulius, kurių kiekvienas yra 130 ampervalandžių. Pašalinus akumuliatoriaus skyrių, vežimėlis įgavo aiškių veikimo pranašumų: „ERD 220i“ daugiau nei 300 milimetrų trumpesnis už savo pirmtaką, todėl maždaug 25 proc. sumažėja užimamas plotas. Dėl kompaktiškų matmenų šis elektrinis padėklų vežimėlis, sukurtas lanksčiam naudojimui sandėliuose bei krovininiams automobiliams pakrauti ir iškrauti, yra itin manevringas ir paslankus. 1 985 milimetrų apsisukimo spindulys leidžia tiksliai manevruoti ankštose vietose, todėl įmanoma kurti naujas koncepcijas planuojant ateities sandėlius. Vežimėliui reikia mažiau vietos sandėlio praėjimuose, todėl galima atitinkamai sumažinti išnaudojamą sandėliavimo plotą. Tokiu būdu klientai tame pačiame sandėlio plote laimi daugiau sandėliavimo ploto.

Be to, „Jungheinrich“ patobulino „ERD 220i“ svorio paskirstymą važiavimo parametrų naudai, ir tai aiškiai matyti iš galingos akceleracijos bei galimo pasiekti iki 14 kilometrų per valandą važiavimo greičio. Dėl sutaupyto ploto vežimėlis gali būti dviejų erdvių platformų versijų, neaukojant kompaktiškumo ar manevringumo. Abi platformos turi iš trijų pusių pritvirtintus šoninius apsaugos skydus, ant jų patogiai stovint galima saugiai vairuoti vežimėlį.

Dėl naujos kėlimo stiebo versijos „ERD 220i“ galima plačiau panaudoti ir krovimui ant stelažų, ne tik pakrovimui ir iškrovimui. Naujas trigubas kėlimo stiebas su 3 760 milimetrų kėlimo aukščiu pasižymi pačiu didžiausiu platformos aukščiu iš visų šio segmento vežimėlių. Tuo pat metu kėlimo stiebo aukštis toks kompaktiškas, kad jį galima be vargo naudoti vilkikų priekabose. Be to, pakėlus atramą „ERD 220i“ galima naudoti kaip dviejų aukštų krautuvą, vienu metu pervežantį du vieną ant kito sukrautus padėklus. Tai žymiai padidina našumą, ypač krovininių automobilių pakrovimo ir iškrovimo atveju.

„ERD 220i“ yra kompaktiškesnis, patogesnis ir saugesnis už bet kurį kitą tos pačios klasės šakinį krautuvą. „ERD 220i“ nauja akumuliatorių koncepcija leido pakeisti manevringumo, saugumo ir ergonomikos trejybės standartus. Jį kuriant nebuvo imtasi jokių kompromisų, todėl tai yra šakinis krautuvas, kurio mūsų klientai ilgai laukė“, – paaiškino Torben Sell, „Jungheinrich“ atsakingas produktų vadovas. „ERD 220i“ su integruotu ličio jonų akumuliatoriumi yra „Jungheinrich POWERLiNE“ dalis ir, kaip ir visi kiti „POWERLiNE“ modeliai, jis yra neutralaus anglies dioksido poveikio iki pat pristatymo klientui.

Apie „IFOY“ apdovanojimą

„IFOY“ („Tarptautinis vidaus logistikos ir metų šakinio krautuvo“) apdovanojimas skiriamas už našumą ir inovacijas, o dėl techninės kompetencijos laikomas svarbiausiu vidaus logistikos inovacijų apdovanojimu. Nepriklausoma vertinimo komisija, sudaryta iš pirmaujančių tarptautinių žurnalistikos ekspertų, laimėtojus renka remdamasi trijų etapų „IFOY“ auditu. Be neutralaus „IFOY“ bandymo, taip pat tai apima „Fraunhofer IML“, Dresdeno universiteto, Miuncheno technikos universiteto ir „Fraunhofer IPA“ specialistų atliekamą „IFOY“ inovacijų patikrą. Federalinės ekonomikos reikalų ir klimato veiksmų ministerijos globojamą „IFOY“ apdovanojimą  remia VDMA Medžiagų tvarkymo ir vidaus logistikos asociacija bei Robotikos ir automatikos asociacija. Nuo 2013 metų pelniusi net vienuolika apdovanojimų „Jungheinrich“ yra viena iš geriausiųjų „IFOY“ laimėtojų sąraše.

„IFOY“ apdovanojimų ceremonijos nuotrauka (iš kairės į dešinę): Hans-Herbert Schultz (Įmonės produktų programos viceprezidentas, „Jungheinrich AG“), Stefan Hanusch (Smulkiųjų krautuvų produktų valdymas, „Jungheinrich Landsberg AG & Co. KG“), Thomas Luckmann (Transporto priemonių plėtros vadovas, Smulkiųjų krautuvų segmentas, „Jungheinrich Norderstedt AG & Co. KG“), Torsten Gerhardt (Pagrindinio smulkiųjų krautuvų segmento vadovas, „Jungheinrich Norderstedt AG & Co. KG“), Christian Erlach (Pardavimų valdymo valdybos narys, „Jungheinrich AG“), gale Christoph Zeidler (Turinio vadovas, „Jungheinrich AG“), Malte Wichmann (Žemesniojo lygio ir rankinių padėklų vežimėlių segmento vadovas, „Jungheinrich AG“), gale Lukas Wohlschläger (AGV produktų vadovas, „Jungheinrich Degernpoint AG & Co. KG“), Manuela Schmidbauer (AGV produktų vadovė, „Jungheinrich Degernpoint AG & Co. KG“), Linda Duffy (rinkodaros viceprezidentė, „Jungheinrich AG“).

Ar turite klausimų?