+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Amazon
08/04/2022

„Jungheinrich“ pristatė 100 000-ąjį ličio jonų šakinį krautuvą: didesnis „Amazon“ efektyvumas ir tvarumas Leipcige

Ličio jonų krautuvų užimama rinkos dalis auga neproporcingai greitai

Jungheinrichličio jonų technologija išsiskiria kokybe ir ekonomiškumu

POWERLiNEnustato naujus veiksmingos ir tvarios vidaus logistikos standartus

„Jungheinrich“ pristatė 100 000-ąjį ličio jonų akumuliatorių turintį šakinį krautuvą. „ETV 216i“ rietuvas į „Amazon“ sandėlį Leipcige, kuriame jau veikia apie 140 „Jungheinrich“ elektrinių krautuvų, buvo pristatytas kartu su 15 identiškų krautuvų. „100 000-ojo ličio jonų krautuvo pristatymas „Jungheinrich“ yra svarbus žingsnis, kuriuo labai didžiuojamės. Pirmaujame sandėlių elektromobilumo srityje ir esame vieni iš pirmųjų ličio jonų technologiją pasitelkusių bei taip pakeitusių šią pramonės sritį gamintojų“, – paaiškino „Jungheinrich“ pardavimų valdybos narys Christian Erlach.

Šiais laikais ličio jonų akumuliatoriai yra standartinė netaršaus sandėlio elektromobilumo įranga. Jie labiausiai pasižymi energijos vartojimo efektyvumu. Palyginti su tos pačios klasės dyzeliniais krautuvais, elektriniai krautuvai su ličio jonų akumuliatoriais per visą eksploatacijos laiką išmeta mažiau nei pusę dyzelinių krautuvų išmetamo CO2 (įskaitant gamybą). Naudojant iš atsinaujinančiųjų energijos išteklių pagamintą elektrą, eksploatuojamų transporto priemonių išmetamą CO₂ kiekį galima sumažinti iki 90 proc. Taigi ličio jonų technologija pastebimai prisideda prie vidaus logistikos tvarumo didinimo.

2011 m. „Jungheinrich“ buvo pirmasis pramoninių krautuvų gamintojas pasaulyje, išleidęs serijinės gamybos krautuvus su ličio jonų akumuliatoriais. Nuo tada ličio jonų technologija tapo sparčiausiai augančia pramoninių krautuvų akumuliatorių technologija. Tokie krautuvai pasižymi patikimu dideliu našumu, mažesnėmis energijos sąnaudomis, trumpu įkrovimo laiku, jiems nereikia techninės priežiūros, o eksploatacijos laikas yra ilgas. „Jungheinrich“ planuoja pasiekti, kad ličio jonų krautuvai iki 2025 metų sudarytų 70 proc. jos parko.

Į „Amazon“ sandėlį Leipcige pristatytas „ETV 216i“ yra „Jungheinrich POWERLiNE“ krautuvas. Naudodama integruotų ličio jonų akumuliatorių koncepciją „Jungheinrich“ su „POWERLiNE“ dar kartą nustatė naują pramonės standartą. Dizaino ir konstrukcijos atžvilgiu „POWERLiNE“ krautuvai nuosekliai išnaudoja visus ličio jonų akumuliatorių pranašumus. Jie yra trumpesni, saugesni ir patogesni už bet kokius anksčiau gamintus pramoninius krautuvus. Tai reiškia, kad tokiu būdu atlaisvinamas brangiausias dalykas sandėlyje – vieta. Dar viena ypatinga „POWERLiNE“ savybė yra tai, kad šios transporto priemonės iki pat pristatymo klientui yra visiškai neutralaus anglies dioksido poveikio. Tai užtikrinama itin tvariai ir veiksmingai vykdant gamybą bei naudojant sertifikuotas priemones, kuriomis kompensuojamos išsiskiriančios medžiagos, kurių šiuo metu gamyboje dar negalima išvengti. Todėl „Jungheinrich“ investuoja į saulės, vėjo energijos ir biomasės projektus.

Ar turite klausimų?