+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
WP_02 Rumänien

„Jungheinrich“ atidaro naują naudotos įrangos gamyklą

Naudotos įrangos atnaujinimo gamykla Ploještyje (Rumunija)

Perdirbimo pajėgumų išplėtimas dėl augančios paklausos

Mažesnės išteklių ir energijos sąnaudos naudojant naudotą įrangą

Jungheinrichatidaro antrą naudotos įrangos atnaujinimo gamyklą Ploještyje, Rumunijoje. Naujoji apie 5 000 kvadratinių metrų plotą užimanti gamykla įmonei padės patenkinti augantį naudotos medžiagų tvarkymo įrangos poreikį ir suteiks galimybes toliau augti. Ploještyje EJE elektriniai padėklų vežimėliai ir EFG elektriniai krautuvai su atsvaru bus nedelsiant atnaujinti Europos rinkai. Šia investicija Jungheinrichrodo uždaro ciklo ekonomikos vidaus logistikoje pavyzdį ir suteikia galimybę pramonei naudoti itin tvariai atnaujintus pramoninius krautuvus.

„Jungheinrich“ yra pirmoji pramonės įmonė, kuri ėmėsi iššūkio atnaujinti medžiagų tvarkymo krautuvus pramoniniu būdu, užtikrinant aukščiausią kokybę. Įmonė pažada, kad jos „JUNGSTARS“ (oficialus naudotų krautuvų pavadinimas) suremontavus bus kaip nauji. Ploještyje atidariusi naują gamyklą „Jungheinrich“ toliau plečia savo galimybes, optimizuoja struktūrą ir procesus naudotos įrangos sektoriuje. Be Dresdene esančios gamyklos, Ploještyje atidaryta gamykla yra didžiausia „Jungheinrich” pramoninių krautuvų atnaujinimo vieta. Atidarydama naują naudotos įrangos gamyklą, iki 2025 m. „Jungheinrich“ savo pajėgumus šioje srityje padidins 25 proc.

„Jungheinrich AG“ Dresdeno naudotos įrangos centro vadovas Tino Alban: „Bendrą tendenciją siekiant tvarumo atspindi nuolat didėjantis mūsų pramoniniu būdu atnaujintų naudotų krautuvų poreikis. Tai yra geras sprendimas, ypač poveikiu aplinkai besirūpinantiems klientams, nes, palyginti su naujos įrangos gamyba, naudotos įrangos atnaujinimo metu sutaupoma apie 80 proc. CO2. Koronaviruso pandemijos metu daug klientų, kuriems svarbi kaina, žvalgosi į pigesnius, bet taip pat gerai veikiančius naudotus modelius, kurie optimaliai tinka mažam ir vidutiniam naudojimo laikui arba kaip atsarginiai sprendimai.“

Unikalus „Jungheinrich“ pramoninio atnaujinimo procesas atliekamas pagal standartinę procedūrą, kuri, remiantis šešiais žingsniais, visiems krautuvams yra vienoda. Šio proceso metu atkuriama techniškai ir vizualiai naują primenanti naudotų krautuvų būklė. „Jungheinrich“ 5 žvaigždučių principas užtikrina, kad kiekvienas krautuvas būtų atnaujintas laikantis aukščiausių saugos ir tvarumo standartų bei atitiktų griežčiausius kokybės patikrinimus. Tokios dalys kaip rėmai, varikliai ir pavaros atnaujinamos, o visos saugumui svarbios nusidėvėjusios dalys keičiamos originaliomis atsarginėmis dalimis. Atnaujinimo būdu taupydama išteklius ir energiją „Jungheinrich“ praplečia pramoninių krautuvų eksploatacijos laiką nuo dviejų iki trijų naudojimo laikotarpių, kartu sumažinamas ir naujų dalių naudojimas. Šiuo metu krautuvų pakartotinio panaudojimo dažnis siekia 94 proc.

Tino Alban: „Dėl nuodugnaus ir modernaus atnaujinimo proceso mūsų „JUNGSTARS“ virsta aukščiausios kokybės naudotais krautuvais. Jie sujungia ekologinę, ekonominę ir techninę naudą, todėl galima rinktis iš rinkoje unikalios eksploatacinių savybių įvairovės.“

Ploješčio gamykloje atnaujinami EJE ir EFG, o Dresdeno gamykloje – visi kiti krautuvų tipai bei sistemų krautuvai. Į šias dvi gamyklas krautuvus pristato visi „Jungheinrich“ Europos pardavimų centrai, krautuvai dažniausiai grąžinami pasibaigus panaudos sutartims. Be to, atnaujinimas Azijos rinkai atliekamas Bankoke ir Qingpu, Kinijoje, esančiose gamyklose.

Apie Jungheinrich

1953 m. įkurta „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų tiekėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų logistikos sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Grupei, kurios būstinė yra Hamburge, daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės, o maždaug 80 šalių – partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri konsoliduoti pardavimai 2020 metais siekė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama „MDAX“.

Ar turite klausimų?