+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ERD 220i grau

Electric pedestrian stacker 2t

  • 1660 - 3760 mm
  • 2000 kg
  • Kompaktiškiausias krautuvas savo klasėje.
  • Erdvi stovėjimo platforma su tvirta trijų pusių apsauga.
  • Specialiai sukurtas sudėtingiems darbams sunkvežimiuose.
  • Geriausios našumo vertės rinkoje.
  • Lankstus kėlimo stiebas, siekiantis 3 stelažo lygį.

ERD 220i

ERDi yra naujovė, atitinkanti daugybę reikalavimų vos viename krautuve. Tai krautuvas, keliantis dviem aukštais sudėtus padėklus, pasižymintis itin kompaktiškais matmenimis ir aukščiausio lygio trijų pusių plienine apsauga bei erdvia vairuotojo stovėjimo vieta. Vietoje didelės ir sunkios akumuliatoriaus dėžės dabar kompaktiški ličio jonų akumuliatoriaus moduliai elegantiškai įsilieja į krautuvo dizainą. Tai novatoriška koncepcija, už kurią „Jungheinrich“ buvo ne kartą apdovanota. Ypatingas akcentas - sunkvežimių aplinkos atpažinimas: krautuvas stabdo automatiškai, todėl važiuojant per rampą labiau apsaugoma nugara. Prastai apšviestame sunkvežimių viduje automatiškai įsijungia žibintai, dėl ko lengviau paimti padėklus. Kai perkrovimo sandėlyje dauguma darbų atliekami aukštyje, itin kompaktiškų matmenų ERDi užima labai mažai vietos ir kartu saugiai apsaugo jame esančius žmones. ERDi gali pakelti du vienas ant kito sudėtus padėklus, o dėl trigubo kėlimo stiebo pasiekiamas iki 3 760 mm stelažų aukštis - didesnio našumo neįmanoma pasiekti.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Pranašumai

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Kėlimo aukštis Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
ERD 220i 2 000 kg 3 760 mm 12,5 km/h 2 358 mm 24 V

Ar turite klausimų?