+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
SEA Regale & Lager Stage
INDIVIDUALŪS SPRENDIMAI GERESNIAM EFEKTYVUMUI

Tobula stelažų sistema jūsų sandėliui

Būdama intralogistikos sistemų lydere „Jungheinrich“ kuria specialiai pritaikytus sandėliavimo stelažų sprendimus visų rūšių sandėliuojamoms prekėms. Be sandėliavimo stelažų tai taip pat apima pramoninius krautuvus, stelažus aptarnaujančius kranus ir sandėlių programinę įrangą. 

SEA Schmalganglager

Daugiavietis stelažas siauriems koridoriams

Daugiavietis stelažas siauriems koridoriams idealiai tinka efektyviai dideliais kiekiais sandėliuoti ant padėklų sukrautus daiktus nedideliame sandėlio plote. Juose sujungiami siaurų praėjimų ir ypač didelio sandėliavimo aukščio pranašumai. Tai leidžia mažesnio ploto sandėlyje pasiekti geresnį pralaidumą.

SEA Hochregallager Stage

Aukštas stelažas

Ar norite savo sandėlyje kuo efektyviau sandėliuoti prekes iki pat stogo, išnaudojant kiekvieną aukščio metrą? Tokiu atveju aukštas stelažas yra geriausias pasirinkimas. Juos taip pat galima suprojektuoti kaip didelio aukščio stelažus su lentynomis.

SEA Automatisierte Lagersysteme Stage

Automatizuotos sandėliavimo sistemos

Pasitelkdami pusiau automatizuotus arba visiškai automatizuotus smulkių dalių ar padėklų sandėlius būsite gerai pasiruošę ateičiai. Viskas priklauso nuo tobulos stelažų, valdiklių ir programinės įrangos komponentų sąveikos, kuri užtikrina maksimalų jūsų sandėlio našumą. Jungheinrich siūlo tiksliai jūsų poreikiams pritaikytas sandėliavimo sistemas iš vieno šaltinio.

Ar norėtumėte pasikonsultuoti??

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Logistikos sistemos

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Mūsų portfelio

Ar turite klausimų?