+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Stelažai (1)
„Jungheinrich“ stelažų sistemos

Svarbiausias jūsų sandėlio elementas sukurtas iš plieno ir įgūdžių.

Jūsų sandėlio pagrindas – optimaliai suplanuota stelažų sistema. Kartą sumontuota, ji turi ne tik išlaikyti krovinį, bet ir atlaikyti pokyčius. Dėl to perspektyvus planavimas yra A & O.

Bendrovė „Jungheinrich“ jau 60 metų gilinasi į vidinę įmonės plėtrą, individualius ir kokybiškus sprendimus. Siūlome daugybę sprendimų, pritaikytų konteineriams, padėklams, dėžėms ir didelių dydžių prekėms saugoti, užtikrindami, kad visi objektai būtų saugiai laikomi ir tinkami naudoti bet kuriuo metu. Įvairių sričių klientai visame pasaulyje pasitiki mūsų sistemomis, užtikrinančiomis sėkmingą veiklą.

Stage Sandėlio stelažai + sandėlio įranga
60 metų stelažai Logotipas

Content Stelažai

Tobulai pastatyti.Nuo planavimo iki pagalbos po pardavimo.

Kad jūsų sandėlis funkcionuotų geriau nei iki šiol, jam reikia stabilaus pagrindo. Pasiekti šį tikslą padės mūsų unikalus požiūris. Įrengdami „Jungheinrich“ padėklų stelažus, įmonės gaminių kūrėjai ir statybinių konstrukcijų inžinieriai nustato planuojamos sistemos reikalavimus ir įgyvendina techninį projektą. Planuojame ir kuriame būtent Jūsų poreikiams pritaikytą sprendimą. Sprendimą, kurio nerasite niekur kitur. Jei pageidausite, atlikę darbus ir toliau teiksime konsultacijas bei atliksime kasmetinę patikrą. Tokiu būdu vienas ekspertas suteiks visą reikalingą pagalbą.

Rūpestingai išbandyta ir patikrinta.

Kiekvienas „Jungheinrich“ paletinis stelažas, prieš įsitikinant jo keliamąja galia, turi įveikti įvairius vidaus ir nepriklausomus bandymus. Išmėgindami gaminius savo bandymų stotyse, mes užtikriname nekintamai aukštą kokybę.

Sistemos kompetencija iš vienų rankų Visapusiškas sandėlio planavimas iš vienų rankų.

Visapusiškas sandėlio planavimas yra mūsų pagrindinė kompetencija. Tai ne tik stelažai, bet ir krautuvai, stelažų darbiniai įrenginiai ir, žinoma, tinkanti sandėlio programinė įranga. Tai sukuriama puikiai suderinta vidaus logistikos sistema su galimybe išplėsti, visuomet veikianti pagal naujausius standartus.



Sukurkite dabar pagrindą perspektyviai stelažų sistemai!

Content Stelažai (1)


Perspektyvi stelažų sistema grindžiama bendradarbiavimu.

Įrengti sandėlį nėra kasdienis projektas. Štai kodėl ypač svarbu dirbti su specialistais, mąstančiais apie ateitį ir norinčiais įvykdyti esmines užduotis. Tokie yra mūsų pirmosios stelažų sistemos „Hubertus“, iki šiol aktyviai naudojamos daugelyje sandėlių, projektuotojai. Dabartiniai „Jungheinrich“ ekspertai pasižymi tokiu pat profesionalumu: jie bus greta nuo pirmosios idėjos iki jos realizavimo. Jie analizuos jūsų procesus ir parengs statiškai bei ekonomiškai perspektyvius stelažų sprendimus. Tai sprendimai, skirti tik jums, niekur iki šiol neįgyvendinti. Vykdant įrengimą mūsų specialistai būna darbų vietoje ir prižiūri, kad būtų tiksliai laikomasi kokybės rodiklių.

Marco Harder portretas
Marko Harderiui
Inžinerijos ir produktų kūrimo skyriaus vadovas

Jungheinrich pasikliauja savo atsidavimu, nors jei tai yra už teisinių normų ribų.

6 klausimai, skirti Marco Harder (inžinerijos ir produktų kūrimo skyriaus vadovui)

Globalus sprendimas.

Content Stelažai (2)

1 „Satair“/Singapūras

Vienos iš didžiausių orlaivių ir erdvėlaivių pramonės įmonių naujo atsarginių dalių sandėlio įrengimas. Įrengta kompleksinė stelažų sistema, kurią sudaro reguliuojama sandėliavimo zona ilgosioms prekėms, moduliniai stelažai ir padėklų saugojimo zona.

2 „Universal Services“/Maskva

Naujo šaldymo sandėlio statyba nuolatiniam klientui ir svarbiam logistikos srities nariui. Sukurtas kompaktiškas sandėlis su pasukamosiomis stelažų sistemomis.

3 „Grifols“/Airija

Pasaulinio lygio farmacijos įmonė kuria ir tiekia rinkai pažangius produktus daugiau kaip 90 pasaulio šalių. Naujajame sandėlyje suderinome rankinio valdymo ir automatizuotas sandėliavimo zonas.

Jüngst, „Opel“ gamykla Bochume / Vokietija

Automobilių gigantas atidaro didžiausią logistikos centrą Europoje. Moderniausiame prekių paskirstymo centre įdiegta daugiau kaip 19 kilometrų stelažų sistemų.


Content Stelažai (3) Mes esame atsakingi už tai, kad būtų užtikrinti kokybės reikalavimai.

Net kai jūsų stelažų projektas jau įgyvendintas, mes rūpinamės nuolatine kokybe ir saugumu jūsų sandėlyje. Jūsų pageidavimu vienas iš mūsų 120 sertifikuotų inspektorių pas Jus atliks DIN EN 15635 standarte numatytą kasmetinę patikrą. Jei ko nors trūksta, galite iš jo tuojau pat užsisakyti originalių atsarginių dalių ir taip sutaupyti brangaus laiko.


Content Stelažai (4)

Unikalūs sprendimai kiekvienai pramonės šakai.

Vidaus logistikos pasaulis tampa vis sudėtingesnis. Mūsų atsakas į tai – specifiniai šios srities sprendimai.
„Jungheinrich“ gali pasiūlyti ne tik visus poreikius patenkinantį platų produktų pasirinkimą. Taip pat susitiksite su savo srities žinovais, turinčiais daug patirties šiame rinkos sektoriuje ir gebančiais sukurti ypač tinkamus sprendimus, kuriuos jums suteiks vienas tiekėjas. Tai sudaro jums galimybę padidinti savo veiklos efektyvumą, produktyvumą ir aplenkti konkurentus.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Stelažai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?