+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ETV 216i

Rietuvas 1,6t

  • 4550 - 10700 mm
  • 1600 kg
  • Greitai ir per pertrauką įkraunamas ličio jonų akumuliatorius
  • Erdvi, ergonomiška vairuotojo vieta
  • Optimalus krovinio ir ratukinių šakių matomumas
  • „loweringPRO“ parinktis nuleidimo greičio optimizavimui
  • „drive&liftPLUS" užtikrina maksimalų našumą ir didelę liekamąją keliamąją galią

ETV 216i

Manevringas ir naujoviškas ETV 216i rietuvas yra idealus efektyvaus ir saugaus sukrovimo ir iškrovimo bei padėklų surinkimo partneris. Naujoji krautuvo koncepcija stebina visiškai integruotu ličio jonų akumuliatoriumi, kuris yra ne tik itin kompaktiškas, bet ir suteikia galimybę jį naudoti itin lanksčiai dėl greito ir tarpinio įkrovimo galimybių. Dėl greito kėlimo ir stūmimo lyginant su standartiniais krautuvais perkraunama žymiai daugiau padėklų. Be to, vairuotojo laukia ergonomiška darbo vieta, pasižyminti erdvumu, optimaliu matomumu visomis kryptimis ir lengvu valdymu. Nauja ETV 216i konstrukcija yra didžiausios ergonomijos ir saugumo pagrindas. Išmanios pagalbinės sistemos „positionCONTROL“ arba „operationCONTROL“ ir individualios valdymo koncepcijos užtikrina nevarginantį ir produktyvų darbą.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Pranašumai


Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Kėlimo aukštis Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
ETV 216i 1 600 kg 10 700 mm 14 km/h 2 419 mm 51,2 V

Ar turite klausimų?