+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ERC 215a

Automatinis aukšto kėlimo vežimėlis

  • 3100 - 4400 mm
  • 1300 - 1700 kg
  • Kompaktiškas dizainas, leidžiantis dirbti koridoriuose, kurių mažas darbinis plotis.
  • Efektyvus, technologiškai saugus kasdienių užduočių atlikimas.
  • Optimizuoti transportavimo keliai dėl tikslios lazerinės navigacijos.
  • Daugybė saugumo sistemų darbui mišriu režimu.
  • Trumpas amortizacijos laikas dėl procesų optimizavimo.

ERC 215a

Mūsų patikimos ir universalios transportavimo priemonės be vairuotojo (TPBV) ERCa yra skirtos pasikartojantiems transportavimo darbams atlikti. Dėl kompaktiškos konstrukcijos ERCa yra puikus pasirinkimas, kai reikia ankštoje erdvėje efektyviai transportuoti krovinius. 2,8 kW trifazis variklis užtikrina pastovų galingumą, o elektra valdomas, galingas kėlimo variklis švelnų, tylų pakėlimą ir nuleidimą - netgi dideliame aukštyje. Tvirta plieninio rėmo konstrukcija ir uždara rėmo struktūra garantuoja didesnį saugumą. Mūsų transportavimo priemones be vairuotojo (TPBV) naudoti mišriu režimu leidžia saugumo sistemos, pvz., standartiniai asmens apsaugos skaitytuvai. Pastarieji nuskaito nuo greičio priklausantį judėjimo kelią už kliūčių: pavaros, krovinio kryptimi ir darant posūkį. Naviguojama naudojant lazerinę navigaciją. Tam judėjimo kelyje galima naudoti atšvaitus arba atšvaitus derinti kartu su aplinką žyminčiais ženklais. Mūsų serijinių krautuvų pagrindu sukurtą aukštai keliantį vežimėlį galima lengvai integruoti į esamas IT struktūras arba naudoti kaip autonominę sistemą.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Kėlimo aukštis Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/h 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/h 2 393 mm 24 V

Ar turite klausimų?