+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Transportavimo sistemos be vairuotojo
Saugūs ir efektyvūs transportavimo procesai

Transportavimo sistemos be vairuotojo

Mūsų tr. sistemų be vairuotojo (TSBV) esmė yra automatiniai tr. priemonių sprendimai ir visiškai automatizuotas transportavimas. Išmaniųjų automatizavimo komponentų dėka mes galime automatizuoti išbandytas standartines transporto priemones ir pritaikyti jas prie individualių Jūsų poreikių. 

Mūsų automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai dirba efektyviai ir saugiai 24 val. per parą - puikiai integruoti į apgalvotą bendrą sistemą. 

Išmanios programinės įrangos valdomos transporto priemonės be vairuotojo (TPBV) saugiai ir efektyviai išspręs bet kokią Jūsų transportavimo užduotį. 

Transportavimo sistemos be vairuotojo: Sėkmingai automatizuokite savo vidaus logistiką

Tiksliai taip, kokios TSBV Jums reikia: autonominis arba sisteminis sprendimas

Kryptį nustato Jūsų individualūs reikalavimai Jūsų gamybos ir darbo aplinkai: Mūsų transportavimo sistemos be vairuotojo visų pirma užtikrina saugius ir efektyvius transportavimo procesus. Mūsų TSBV galite visiškai automatizuotai ir saugiai iki 2,5 tonų sveriančius krovinius nugabenti į Jūsų nurodytas stotis - lazerinės navigacijos pagalba tai galima padaryti milimetro tikslumu. Mes Jums siūlome būtent tokią TSBV, kokios Jums reikia: suderintą su Jūsų prekių valdymo sistema ar kaip autonominį sprendimą. Automatinės transporto priemonės sprendimas pritaikomas individualiai prie Jūsų aplinkos - TSBV savo darbą atlieka patikimai, nesvarbu, ar naudojami greitai uždaromi vartai, kroviniai perkeliami ant konvejerinių sistemų ar keičiami aukštai krovininiu liftu. Mūsų TSBV galite lengvai integruoti savo gamybos aplinkoje ir saugiai eksploatuoti dirbant kombinuotu režimu.

Serijinių prietaisų pagrindu sukurtos transportavimo sistemos be vairuotojo

Mūsų automatinių transporto priemonių sprendimai apjungia brandžias ir pažangias technologijas bei ilgametę patirtį. Norėdami rasti Jums tinkančią TSBV, prieš tai kartu su Jumis išanalizuosime Jūsų individualias transportavimo struktūras, rasime Jūsų procesų optimizavimui tinkančius sprendimus ir drauge su Jumis suplanuosime optimalų TSBV naudojimą. Tikslas: Laiko ir išlaidų taupymas, ypač vykdant standartines įprastas užduotis, ir žymiai mažesnė transportavimo metu padaroma žala. Naudodami transportavimo sistemas be vairuotojo užsitikrinsite efektyvius ir techniškai saugius transportavimo procesus bei optimizuosite savo resursų naudojimą. Per apdovanojimus pelniusią „Jungheinrich“ logistikos sąsają, mūsų savarankiškai sukurtą sąsajos programinę įrangą, Jūsų TSBV galime lengvai ir paprastai prijungti prie atitinkamos ERP sistemos. Mūsų logistikos sistemų priežiūros tarnyba dirba 24/7. Nuotolinės prieigos būdu galime skubiai padėti. Taip užtikriname efektyvų ir lengvą naudojimą bet kuriuo metu.

Aukštas lygis sandėlyje: automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai

Ypatingus iššūkius sandėliavimo technikai kelia automatiniai aukštųjų stelažų sandėliai. Visą sistemą čia sudaro viena ar kelios transportavimo sistemos be vairuotojo, kuri yra sukurta aukštuminio krautuvo, stelažų sistemos, apsauginio atitvaro pagrindu įskaitant praėjimo kontrolės valdymo sistemą bei „Warehouse Control System (WCS)“. Dar prisideda tiekimo sistemos, pavyzdžiui, konvejerinės sistemos arba kitos TSBV. Žemėje pakloti kabeliai ir siųstuvai-imtuvai užtikrina veiksmingą orientavimąsi koridoriuje. Be standartizuotų padėklų transportavimo, automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai gali dirbti visai skirtingose periferinėse vietose, pvz., prie techninės priežiūros zonos vartų. Norint užtikrinti 24/7 darbą, automatizuotus aukštųjų stelažų krautuvus galima prijungti prie stelažo srovės šynų. Apsisprendę įsigyti TSBV turėsite visada darbui paruoštą sistemą. Kilus bet kokiai problemai vietoje ar nuotolinės prieigos būdu Jums padės mūsų logistikos sistemų techninės priežiūros ir pagalbos skyrius.

Ar turite klausimų?